PLATA RAMBURS

Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului. Platesti curierului si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii.

PLATA CU CARD BANCAR

Poti alege plata online, direct pe site, prin card bancar la plasarea comenzii. In aceasta situatie, vei fi redirectionat catre pagina de validare a procesatorului de plati Netopia pentru efectuarea platii.

Daca ai ales metoda de plata “Plata prin card – Netopia” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este debitata din contul tau si vei primi o notificare in acest sens.

TRANSFER BANCAR

Dintre optiunile de plata pe care ti le punem la dispozitie poti alege si varianta efectuarii platii prin transfer bancar. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei. Aceasta varianta de plata poate intarzia livrarea in functie de timpul procesarii platii.